The Pre-Literate Brutality - Ask The Man From The Sadtiredangry.

Det är värt det

Innan man ska skaffa sig ett nytt hem så är det bra att man tar in en besiktningsman som kan kolla att allt är som det ska och att det är bra. Det är många som kanske tänker att men det är väl inte så viktigt? men det är verkligen värt det så att man kan känna sig trygg att det man köper är bra och att det inte är något fel som dom tidigare ägarna har försökt dölja. Ja då vet man och kan tryggt känna att man kan flytta in.

Bra att vara försiktigt och inte rusa in i något, så att man vet att man gjort en bra affär som inte kommer att kosta en mycket mer än vad man trodde. För det är ju super tråkigt om man ska vara orolig för att det ligger något problem gömt som man själv inte upptäcker. Så därför är det väldigt bra att ta in någon som vet och som kan hjälpa en med just sånt.

Bättre att vara försiktig  än att inte vara det 

Ja det är så sant det och då kommer man att vara glad efteråt för att man vet att man tog bra beslut och gjorde inget förhastat. 
Ja det kan verkligen vara bra och trevligt och roligt att ha ett eget hus och det är nog vad dom flesta drömmer om att ha. Men det gäller att se till att det blir bra och inte något som man sn får ångra.
Så ta hjälp och dubbel kolla så att allt stämmer och ser bra ut så kommer det att bli så mycket bättre och det kommer att bli kul och bra och en trevlig stund att få bo i sitt nya hus.
För det är ju bra mysigt att få ha sitt egna och få göra om det och göra det fint och så.