The Pre-Literate Brutality - Ask The Man From The Sadtiredangry.

Mysigt att göra nu på sommaren

Ja det finns många saker som jag skulle vilja ha tid för men som inte riktigt blir av på grund av att man inte har all tid som man skulle vilja. Men något som är lättare att få till är att göra saker nära där man bor som inte kräver så mycket tid och planering. Ja  man skulle kunna göra olika typer av små utflykter på hemma plan som är lite lättare att få till men som är minst sagt lika roligt för det.
Ja man kan ta en båttur i stockhom en eftermiddag det är något som är kul och lätt att göra när man känner för att hitta på något lätt.

Roligt att göra även om man jobbar

Man kan hitta på enkla saker på eftermiddagarna även om semestern har tagit slut, det är bra att hitta på saker som är roliga så att man har lite kul i vardagen så att man inte bara lever för semestern.
Det finns många såna saker som är lätta att hitta på och när man söker efter såna saker så inser man hur många såna saker som finns att göra som inte kräver så mycket tid och som inte är dyra heller. Ja varför inte göra så att vardagen känns lite roligare.
Men även på semestern så kan man hitta på massor med roliga saker på hemma plan som man tycker är roliga och som är enkla att göra tillsammans med familjen. För ofta ligger det lite press i att man ska hinna göra så mycket på semestern men man behöver inte ge efter för den pressen utan man kan hitta på enkla små saker som man tycker är roligt att göra som man hellre kan göra och så slipper man massor med skyler och annat. Bättre att satsa på enkla små saker som man kan njuta av.